سلام به همراهان دلزا، با آموزش پخت قرمه سبزی خوشمزه در خدمت شما عزیزان هستیم. در ادامه این آموزش یک دستور پخت فوق العاده خوشمزه برای قرمه سبزی خواهیم داشت و شما با این دستور پخت میتوانید طعم واقعی قرمه سبزی رو بچشید و در کنار خانواده عزیزتان میل بفرمایید.
مواد لازم برای پخت یک قرمه سبزی جذاب
در اینجا مواد لازم برای پخت قرمه سبزی به تعداد 4 نفر آورده شده است.
- گوشت قرمز 150 تا 200 گرم
- لوبیا قرمز 1 پیمانه
- سبزی سرخ شده 150 گرم
- پیاز زرد 1 عدد بزرگ
- نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
- یکی از موارد داخل پرانتز طبق سلیقه(آبلیمو، لیموعمانی کامل یا حلقه ای)
در این آموزش ما از لوبیا قرمز دلزا استفاده میکنیم چون هم خوش پخت هست و هم مرغوب.
دستور پخت:
اولین مرحله برای پخت قرمه سبزی اینه که باید به مدت 2 الی 3 ساعت لوبیا قرمز هارا درون ظرف آب بزاریم تا خوش پخت تر شوند و سپس پیاز هارا نگینی خورد کرده و سپس درون روغن میریزیم و حسابی تفت دهیم تا وقتی که پیازمان قشنگ طلایی بشه.
آموزش پخت قرمه سبزی خوشمزه – مرحله سرخ کردن پیاز
سپس گوشت هارا اضافه کرده و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم هم اضافه کنید و گوشت هارا قشنگ تفت دهید تا بوی زخم گوشت گرفته بشه تا موقع میل کردن این بو و مزه زخم اذیتتان نکند.
آموزش پخت قرمه سبزی خوشمزه – مرحله تفت گوشت با پیاز
حالا که گوشت رو با پیازهای نگینیمون حسابی تفت دادیم، وقت اینه که سبزی سرخ شدمون رو به غذا اضافه کنیم، روی همین گوشت های تفت داده شده سبزیهای سرخ شده را اضافه میکنیم و بازهم حدود 2 دقیقه با شعله متوسط رو به پایین تفت میدهیم.
و حالا وقت اینه که لوبیاهای قرمزی که از قبل خیس کردیم، آبش رو خالی کنیم و اینهارم به موادمون اضافه میکنیم و بلافاصله 3 لیوان آب اضافه میکنیم، درب قابلمه را گذاشته و زیر شعله را کم میکنیم تا خورشتمون قشنگ جا بی افته و حدود 3 تا 4 ساعت بسته به میزان لعابی که دوست دارید منتظر میمونید تا آماده بشه.
مرحله نهایی
اگر میخواهید از لیموعمانی استفاده کنید ، میتوانید نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز، لیموعمانی های کامل یا حلقه ای را اضافه کنید. ولی اگر میخواهید از آبلیمو استفاده کنید، باید ابتدا پخت پایان یابد و 5 دقیقه پس از خاموش کردن گاز، آبلیمو اضافه کنیم و در آخر نمک را به مقدار لازم درون غذامون بریزیم.