سلام به همراهان دلزا، با آموزش پخت قیمه بادمجان اصیل ایرانی برای چهارنفر در خدمت شما عزیزان هستیم. در ادامه این آموزش یک دستور پخت فوق العاده خوشمزه برای خورش قیمه بادمجان اصیل خواهیم داشت و شما با این دستور پخت میتوانید طعم واقعی قیمه بادمجان رو بچشید و در کنار خانواده عزیزتان میل بفرمایید.
مواد لازم برای پخت یک قیمه بادمجان اصل ایران
در اینجا مواد لازم برای پخت قیمه بادمجان به تعداد 4 نفر آورده شده است.
- گوشت قرمز 200 تا 250 گرم
- لپه 1.5 پیمانه
- پیاز زرد 1 عدد بزرگ
- نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 2 عدد
- بادمجان 2 الی 4 عدد
- یکی از موارد داخل پرانتز طبق سلیقه(آبلیمو، لیموعمانی کامل یا حلقه ای)
در این آموزش ما از لپه دلزا استفاده میکنیم چون هم خوش پخت هست و هم مرغوب.
مرحله اول
در ابتدا باید 2 الی 3 ساعت لپه هارا درون آب بخوابانید.
مرحله دوم
حال باید بادمجان هارا سرخ کرد. یک ماهیتابه بردارید و درون آن کمی روغن بریزید، هر بادمجان را به 2 قسمت تقسیم کنید و درون روغن بیندازید و بادمجانهارا سرخ کنید. بعد از اینکه سرخ کردن بادمجان به پایان رسید آن را کنار بگذارید تا د ادامه به خورش قیمه بادمجان خوشمزمون اضافش کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله باید پیازهایمان را بصورت نگینی خورد کرده و درون قابلمه بریزیم و شروع به سرخ کردنشون کنیم.
مرحله چهارم
وقتی پیازها کامل طلایی شدن آماده هستن تا گوشتهامون رو بهش اضافه کنیم تا تفت بدیمشون. بعد زا حدود یک دقیقه تفت دادن گوشت با پیاز ، فلفل سیاه و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا 4 لیوان آب درون قابلمه ریخته و لپه ها را هم به خورشمون اضافه میکنیم و همچنین یک قاشق زعفران را هم بهش اضافه میکنیم. با شعله کم میزاریم 2 ساعت بپزد.
محله ششم
بعد از گذشت دو ساعت، وقت اینه که بادمجان هارا به خورش قیمه بادمجان خوشمزمون اضافه کنیم تا بادمجان ها طعم قیمه را به خود بگیرند. همچنین اگر میخواهید از لیموعمانی استفاده کنید الان وقتش هست ، اگر از آبلیمو میخواهید استفاده کنید فعلا دست نگهدارید. درب قابلمه را گذاشته و میگذاریم حدود 1 الی 2 ساعت دیگر بپزد(بسته به لعابی که دوست دارید) هر یک ربع یکبار بهش سر بزنید و ارام خورش را هم بزنید.
مرحله هفتم
حالا وقت اماده کردن بخش جذاب و خوشمزه قیمه بادمجان هست. سیب زمینی هارا بصورت خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.
مرحله آخر
این آخرین مرحله پخت قیمه بادمجان خوشمزمون هست، وقتی زیر گاز را خاموش کردید، باید نمک اضافه کنید. اگر از لیمو عمانی خوشتون نمیاد 15 دقیقه بعد از خاموش کردن گاز میتوانید آبلیمو اضافه کنید.
اگر از لیمو عمانی استفاده کردید میتوانید درصورتی که دوست داشتید به اندازه 2 قاشق غذا خوری گلاب به خورش اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه. هرگز اگر از ابلیمو استفاده میکنید از گلاب استفاده نکنید.
حالا میتوانید غذایتان را سرو کنید و درکنار ظرف خورش سیب زمینی هارا قرار دهید.